0
0
0

Как да платите

>
Как да платите

Можете да заплатите цената на поръчана от www.musicidivision.bg стока като използвате по свой избор един от следните способи:

”Наложен платеж” – при плащане чрез “наложен платеж” при доставката получавате от куриера разписка за събран пощенски паричен превод и транспортен документ, в които са посочени поръчаната стока, дължимата за нея продажна цена, както и цената на доставка. Сумата, която трябва да предадете на куриера е равна на общата сума (сбор от цената на стоката, включените допълнителни услуги и цената на доставка), посочена в транспортния документ, който удостоверява предаването на стоката, записана в документите. С подписването на транспортния документ овластявате куриера да ни предаде от Ваше име сумата представляваща продажната цена на доставената стока.

Плащане с банкова карта – при плащане чрез виртуален ПОС терминал депозирате сума, равна на стойността на заявената стока и траснпортните разходи, съгласно потвърдената поръчка в нашия е-магазин и едва след като трансакцията на депозита бъде потвърдена, изпращаме поръчаните стоки и услуги.

Плащане през PayPal – при избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлен към страницата на PayPal, където действат Общите условия за ползване на paypal.com. За да платите, не е задължително да имате регистрация в paypal.com. За повече информация www.paypal.com.

Независимо от избрания способ всички плащания се извършват само в български лева. С приемането на настоящите общи условия давате своето изрично и безусловно съгласие да заплатите авансово на www.musicdivision.bg, цялата продажна цена на поръчана чрез е-магазина стока.

Този раздел е неразделна част от Общите условия.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.